+34 722844528   ☎ +34 972071506 info@nousol.org

Nouvelles et actualités

NouSol est une ONG internationale, à but non lucratif, indépendante, décoloniale, interculturelle et féministe. La vision de NouSol est de devenir une organisation de référence en innovation sociale et en réseautage, ils réalisent des projets et des modèles de développement complets qui génèrent des changements substantiels chez les personnes et les organisations avec lesquelles nous travaillons.

NouSol ONG

3 days 1 hour ago

➡ 𝗘𝗹 𝗗𝗶𝗮 𝗽𝗲𝗿 𝗮 𝗹'𝗔𝗯𝗼𝗹𝗶𝗰𝗶ó 𝗱𝗲 𝗹'𝗘𝘀𝗰𝗹𝗮𝘃𝗶𝘁𝘂𝗱 va ser establert per 𝗰𝗼𝗻𝘀𝗰𝗶𝗲𝗻𝗰𝗶𝗮𝗿 l'opinió pública sobre el flagell que suposa l'𝗲𝘀𝗰𝗹𝗮𝘃𝗮𝘁𝗴𝗲 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻.
La data del 2 de desembre va ser escollida per commemorar l'aniversari del Conveni per a la Repressió de la Tracta de Persones i de l'Explotació de la Prostitució Aliena, aprovada el 2 de desembre de 1949.

🌍El dia se centra en 𝗹'𝗲𝗿𝗿𝗮𝗱𝗶𝗰𝗮𝗰𝗶ó 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝘀 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗲𝘀 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗺𝗽𝗼𝗿à𝗻𝗶𝗲𝘀 𝗱'𝗲𝘀𝗰𝗹𝗮𝘃𝗶𝘁𝘂𝗱⛓, com ara el tràfic de persones, l'explotació sexual, les pitjors formes de treball infantil, el matrimoni forçat i el reclutament forçós de nens per utilitzar-los en conflictes armats.

🌟Hem de conscienciar-nos que ningú és lliure fins que tothom ho és!

#diamunidal #abolicioesclavitut #dretshumans #freedom #stopslavery #sensibilitzacio #compromis #humanitat #respecte #tolerancia #amor

NouSol ONG

4 days 1 hour ago

☀ Ahir l'equip de NouSol va participar de 𝗹𝗮 𝗙𝗶𝗿𝗮 𝗟𝗮 𝗦𝗼𝗹𝗶𝗱à𝗿𝗶𝗮 organitzada per Coordinadora d'ONG Solidàries i Ateneu Popular Coma Cros

Una jornada que va aplegar prop de 300 alumnes de cicles formatius d'integració social, atenció a la dependència, animació sociocultural i educació infantil, així com estudiant de la UDG i professorat ✍️

🫶Va ser una experiència molt enriquidora que va permetre connectar les entitats socials amb els i les estudiants de diferents branques formatives que esdevindran futurs protagonistes en la intervenció en l'àmbit social i educatiu.

#firasolidaria #cooperació #educaciópeldesenvolupament #entitatssocials #centresculturals #estudiants #compartir #conèixer #voluntariat #futur #cohesió #comunitat #interculturalitat

NouSol ONG

5 days 23 hours ago

➡ El passat cap de setmana vam participar del programa d'activitats en motiu del 25 N que organitzava l'entitat @legkiyakarubny .
Vam parlar dels fonaments de l'entitat NouSol i dels projectes que desenvolupem a territori i en l'àmbit de cooperació internacional, treballant des de una perspectiva de drets humans i de respecta cap a la diversitat i les diferents cultures.

Aqui teniu l'enllaç de la noticia: youtu.be/u1-a75uw7LU

#25N #banyoles #treballenxarxa #interculturalitat #drets humans #feminisme #cultura #diversitat

NouSol ONG

6 days 23 hours ago

💖Ahir vam tenir l'oportunitat de ser presents a la sessió musical de 𝗙𝗲𝗺 𝗖𝗮𝗻𝘁, un conjunt de dones meravelloses que ens van emocionar amb el seu cant deixant missatges profunds i poderosos que ens van emocionar a tot el públic.

A més a més, aquesta sessió va contribuïr a 𝗱𝗲𝘀𝘁𝗶𝗻𝗮𝗿 𝗹𝗮 𝗿𝗲𝗰𝗮𝗽𝘁𝗮𝗰𝗶ó 𝗮𝗹 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗘𝗺𝗽𝗼𝗱𝗲𝗿𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗱𝗲𝘀 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗦𝗮𝘃𝗶𝗲𝘀𝗮 que, actualment, estem desenvolupant a Burkina Faso amb les dones de la Federació Hakilisigui.

En col·laboració amb Ajuntament d'Esplugues l'Avenç Cultural i la Carla Jover

#cant #musica #dones #espluguesdellobregat #centrecultural #burkinafaso #treballenxarxa #recapte #comunitat

NouSol ONG

1 week 3 days ago

➡ Hem tingut el plaer de participar d'una activitat organitzada pel Casal Cívic Gent Gran - Les Bernardes en motiu del 25𝗡 𝗶 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮 𝗹𝗮 𝘃𝗶𝗼𝗹è𝗻𝗰𝗶𝗮 𝗺𝗮𝘀𝗰𝗹𝗶𝘀𝘁𝗮.

🙌Hem creat un mural on hem practicat tipografies creatives i senzilles de lletres i, alhora, reflexionat sobre la violència de gènere, les relacions saludables i l’autoestima💜

#25N #erradicacióviolenciesmasclistes #sensibilització #dones #comunitat #creativitat #respecte #dretshumans

NouSol ONG

1 week 5 days ago

💜 El pròxim dia 27 de novembre a les 18 h, 𝗙𝗲𝗺 𝗖𝗮𝗻𝘁 oferirà l'espectacle "𝗦𝗶𝗻 𝘁𝗶 𝗻𝗼 𝘀𝗼𝘆 𝗻𝗮𝗱𝗮" a L'Avenç Centre Cultural

𝗟𝗮 𝗿𝗲𝗰𝗮𝗽𝘁𝗮𝗰𝗶ó anirà destinada al nostre 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗘𝗺𝗽𝗼𝗱𝗲𝗿𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗱𝗲𝘀 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗦𝗮𝘃𝗶𝗲𝘀𝗮 que actualment desenvolupem a 𝗕𝘂𝗿𝗸𝗶𝗻𝗮 𝗙𝗮𝘀𝗼.

Agraïm de tot cor aquesta oportunitat per donar a conèixer el projecte i aquesta aportació que ajudarà a seguir desplegant accions amb les dones de la 𝗙𝗲𝗱𝗲𝗿𝗮𝗰𝗶ó 𝗛𝗮𝗸𝗶𝗹𝗶𝘀𝗶𝗴𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝗕𝘂𝗿𝗸𝗶𝗻𝗮 𝗙𝗮𝘀𝗼.

En col·laboració amb Ajuntament d'Esplugues

#femcant #música #feminisme #cooperacióinternacional #dones #burkinafaso #igualtatoportunitats #cultura #espluguesdellobregat #catalunya #donacions #compartir #comunitat

NouSol ONG

2 weeks 3 days ago

💛 PROJECTE REFORÇA'T 22-23

Ja hem iniciat el Projecte Reforça't de la nova temporalitat.

✏ Aquest projecte s'ocupa d'incidir en el progrés a nivell de desenvolupament personal i emocional dels infants i adolescents d'entre 8 a 16 anys.

El reforç escolar, les activitats lúdic-educatives, artístiques, de coneixement de l'entorn, entre d'altres, formen part del programa 🤸‍♂

Treballem en xarxa amb centres escolars, entitats del tercer sector, serveis socials, centres cívics, ajuntaments i altres agents socials i educatius.

Amb el suport de Generalitat de Catalunya Dipsalut, organisme autònom de salut pública de la Diputació de Girona Ajuntament de Girona

En col·laboració amb Ateneu Popular Coma Cros Ajuntament de Salt Universitat de Girona FEDAC Sant Narcís Ies Montilivi ccc_lesbernardes i l'escola la farga

#infancia #igualtatoportunitats #reforç #competencies #educació #diversitat #interculturalitat #comunitat #lectura #cultura #coneixement #cohesió

NouSol ONG

2 weeks 4 days ago

➡𝗗𝗜𝗔 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗡𝗔𝗖𝗜𝗢𝗡𝗔𝗟 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗧𝗢𝗟𝗘𝗥𝗔𝗡𝗖𝗜𝗔

El 16 de novembre se celebra el Dia Internacional per a la Tolerància, una efemèride instaurada per l'ONU el 1995, per commemorar la Declaració de Principis sobre la Tolerància.

La tolerància no és indulgència o indiferència, sinó el respecte a les creences, cultura i opinions dels altres. De tal manera és un dret humà, pel qual és inalienable i demostra que les persones són naturalment diverses.

#diainternacional #tolerancia #respecte #diversitat #interculturalitat #valors #comunitat #igualtat #dignitat #dretshumans

NouSol ONG

2 weeks 5 days ago

✈ Recentment, un grup de Torelló va fer un viatge al Marroc on van conèixer de prop la comunitat local, la gastronomia i la cultura.

Gràcies a la seva experiència, ens ajudarà a seguir desenvolupant aquests viatges i millorar cada vegada més.

#viatgesetics #comunitat #immersió #voluntariat #cultura #compartir #novesexperiencies #marroc

NouSol ONG

3 weeks 3 days ago

🗣️Hem començat a fer els tallers del 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗻𝗼𝘃𝗲𝘀 𝗺𝗮𝘀𝗰𝘂𝗹𝗶𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁𝘀 "𝗣𝗮𝗿𝗹𝗲𝗺-𝗻𝗲" 𝗮 𝗢𝗹𝗼𝘁 en coordinació amb el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa.

Amb el suport de Generalitat de Catalunya

#novesmasculinitats #novesmirades #formació #tolerancia #comunitat #dretshumans