+34 722844528   ☎ +34 972071506 info@nousol.org

Programes socioeducatius

Benvingut/da a la secció de l’Associació Socioeducativa NouSol: Treballem de forma local a Catalunya en programes socioeducatius per la inclusió i el desenvolupament personal i comunitari de col·lectius en situació de vulnerabilitat, marginació o exclusió social.

Una de les nostres principals activitats és dur a terme diferents programes socioeducatius per la inclusió, formació i apoderament pel desenvolupament personal i comunitari tant de catalans d’altres orígens com de col·lectius en situació de vulnerabilitat, marginació o exclusió social.

Des de NouSol volem relacionar els projectes de Cooperació internacional que duem a terme a diferents països amb les persones que han immigrat a Europa buscant millorar les seves condicions de vida. Per una banda volem implicar aquestes persones en les problemàtiques existents als seus llocs d’origen com també implicar als seus fills, ja nascuts a territori europeu, per apropar-los a les realitats les quals els seus pares van decidir immigrar.

Gràcies al nostre treball al exterior tenim coneixença dels trets culturals i característics de molts dels nouvinguts i residents o catalans d’altres orígens com també la certesa que aquests col·lectius estan completament desprotegits i que acaben patint tot tipus d’injustícies socials.

També donem suport a professionals de l’àmbit educatiu, social o sanitari que vulguin desenvolupar els seus propis projectes en els àmbits que són experts. Nousol brindarà la seva estructura i la seva experiència per impulsar aquests projectes.