+34 722844528   ☎ +34 972071506 info@nousol.org

Projecte Reforça’t

RESUM DEL PROJECTE

​Des de l´Associació Socioeducativa NouSol, s´impulsa el Projecte Reforça’t amb diferents espais d´actuació amb l´objectiu de promoure l´empoderament de nens, joves i les seves famílies de Salt i de Girona.

DESTINATARIS/ES

​Nenes, nens, joves i les seues famílies, de Salt i/o Girona.

​OBJECTIU GENERAL

​Promoure l’apoderament de nens, joves i les seves famílies de Salt i de Girona.

AQUÍ US EXPLICEM ELS DIFERENTS ESPAIS ON TREBALLEM AMB NENS, JOVES I FAMÍLIES

​OBJECTIUS ESPECÍFICS

OE1 – Oferir un servei estable de reforç escolar.

OE2 – Reduir el fracàs escolar, contribuint a la prevenció del risc social al medi.

OE3 – Involucrar els pares en leducació dels seus fills, no només en làmbit familiar o de la vida.

OE4 – Aconseguir una sinergia entre alumnes, famílies i mestres de les diferents escoles de la zona. OE5 – Coordinar amb els Serveis Socials de Salt i Girona la derivació de nens/es i joves en risc d’exclusió social a les classes de reforç.

UBICACIÓ I HORARIS

La classe de reforç de primària està ubicada a l’Ateneu Coma Cros de Salt. La classe de reforç de secundària està ubicada al Casal d’Avis de Salt. L’Espai Segur, per a nens i joves que necessiten una atenció especial està ubicat a l’Escola del Veïnat de Salt. De dilluns a dijous de 17.15 ha 19.15 h. Divendres es fa feina amb les famílies. Temporalitat escolar.

ESPAI SEGUR

​Espai de reforç escolar i emocional per a nens i joves en situació d’extrema vulnerabilitat, com provinents de famílies desestructurades, de violència familiar o nouvinguts a Catalunya. sE pretén crear un espai segur on puguin a poc a poc anar agafant confiança i seguretat.

ESPAI CASAL

Espai d’activitats extraescolars a l’estiu, Nadal i Setmana Santa per a nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

ESPAI JOVE

​L’Espai Jove és un espai obert i autogestionat per joves de Salt i Girona amb l’acompanyament d’educadors/es de NouSol.

ESPAI ARRELA’T

​L’Espai Arrela’t és un espai per a les famílies dels usuaris dels espais Reforça’t, Segur, Casal i Jove on rebran suport i diferents formacions.

_