+34 722844528   ☎ +34 972071506 info@nousol.org

Projecte Reforça’t

​El Projecte Reforça’t està en funcionament ininterrompudament des de l’any 2016. El projecte disposa de diferents espais d’actuació amb l’objectiu de promoure l’empoderament d’infants, joves i les seves famílies de les poblacions de Salt i de Girona. Al llarg d’aquests anys hem creat una xarxa entre els Ajuntaments de Salt i Girona, centres educatius, serveis socials i la Universitat de Girona per oferir un servei estable i de qualitat. Les activitats es desenvolupen a diferents espais municipals o públics de les dues poblacions.

Espai de reforç escolar, emocional, familiar i de lleure per a infants que cursen primària i que són derivats per serveis socials, escoles o altres agents socials.

Espai d’atenció especialitzada, acompanyament, suport psicoemocional i educatiu a infants amb necessitats específiques.

Espai socioeducatiu i de lleure per a infants i joves sense distinció d’origen, sexe i capacitats. Es duu a terme durant el període de vacances escolars: Setmana Santa, estiu i Nadal. El Casal està pensat també per fomentar l’ús de la llengua catalana entre els participants.

​Espai Jove és un espai obert i autogestionat per joves de Salt i Girona amb l’acompanyament d’educadors/es de NouSol.

​Espai exclusiu per a les famílies dels usuaris del Projecte Reforça’t i els espais on rebran suport i diferents formacions.

AMB EL SUPORT DE: