+34 722844528   ☎ +34 972071506 info@nousol.org

Está pasando

NouSol es una ONG internacional, sin ánimo de lucro, independiente, decolonial, intercultural y feminista. La visión de NouSol es conseguir ser una organización referente en la innovación social y en el trabajo en red realizando proyectos y modelos integrales de desarrollo que generen cambios sustanciales en las personas y organizaciones con las que trabajamos.

NouSol ONG

3 dias 4 horas atrás

Ja hi ha disponible a la nostra web:
🌎la memòria econòmica provisional del 2023🌏,
que podreu trobar en l’apartat de transparència (al menú inici) de la nostra web nousol.org.

NouSol ONG is in Burkina Faso.

1 settimana 3 dias atrás

Avui us volem parlar del nostre projecte Empoderament des de la Saviesa, a Burkina Faso, que pretén des d’una perspectiva feminista, decolonial i intercultural, empoderar a les protagonistes a una vida lliure de violències, mitjançant l’impuls de la seva autonomia econòmica.
✔️Amb el suport de: @cooperaciocat @dipsalut @fonscatala @girona_cat @sabadell_cat @ajesplugues @ajvilafant @ajcardedeu @lacelleradeter @ajsantboi @ajpalafrugell @ajalella @vilablareix_cat

NouSol ONG is in Sabadell.

1 settimana 3 dias atrás

NouSol estem presents en diversos Consells de Cooperació, amb els que ens agrada col·laborar amb projectes que ens proposen i que són útils per la sensibilització de la població. En aquest cas, ho hem fet amb el Consell de Cooperació de l’Ajuntament de Sabadell i l’Escola Illa Art i Disseny, en la que els alumnes de 2n de Gràfica Publicitària s’han encarregat de dissenyar la memòria dels projectes del 2023 de les entitats de cooperació de Sabadell.
✔️En col·laboració amb @sabadell_cat @escolaillaartidisseny

#nousolong #nousol #ngo #gno #solidaritat #organitzacionogovernamental #sabadell #escolaillasabadell

NouSol ONG

2 settimane 22 horas atrás

Per recollir primer s’ha de sembrar. 👩🏻‍🌾👨🏼‍🌾I a NouSol sembrem moltes llavors perquè els protagonistes dels nostres projectes puguin recollir els fruits del que treballem amb ells.
✔️A Les Hortes🍎🍒🥬🧅🍆🥔🍅🫒 també hi treballem la part de gestió emocional de les dones del grup Arrela’t.
✔️Amb el suport de: @cultura_cat @gencat @igualtatcat @dipsalut
✔️En col·laboració amb @girona_cat @viladesalt

#nousolong #nousol #ngo #gno #solidaritat #voluntariat #organitzacionogovernamental

NouSol ONG

2 settimane 1 día atrás

Una part important de la nostra tasca amb els joves també consisteix a ensenyar-los a gaudir del lleure d’una manera responsable, compartint i amb respecte. Per això no tot passa dins les aules, sinó que també fem activitats lúdiques amb ells, com poden ser un torneig amb la consola o una sortida al cinema. ✔️Amb el suport de: @igualtatcat @dipsalut @gencat

#nousolong #nousol #ngo #gno #solidaritat #voluntariat #organitzacionogovernamental

NouSol ONG is in Salt, Girona.

3 settimane 1 día atrás

Vivim en una era digital📱💻⌚️🖥️ i és important que els projectes d’acollida també tinguin present la informàtica.
✔️Per incrementar els seus coneixements per a processar textos, fer fulls de càlcul, internet i fomentar la seva autonomia i fer-los més resolutius a l’hora de buscar feina o fer tràmits amb l’administració.
✔️Amb el suport de: @igualtatcat @dipsalut @gencat @viladesalt
✔️En col·laboració amb Factoria Cultural Coma Cros

NouSol ONG is in Tailàndia.

3 settimane 3 dias atrás

Molt contents que la casa d’acollida de Baan Saak Rak, a Tailàndia, pugui disposar d’un nou sistema solar per a escalfar l’aigua sanitària que millora la qualitat de vida dels infants que acull. 😍🌏👌
Aquesta millora s’ha finançat amb els beneficis obtinguts del servei de barra que ens va encarregar la @diputaciogirona pels concerts del Pati Cultural i a l’aportació particular de la família Planella Arnau. Gràcies per les col·laboracions!!!!!!! 🙏👌
✔️En col·laboració amb @diputaciogirona @casadeculturagi i de la Família Planella Arnau.

#nousolong #nousol #ngo #gno #solidaritat #voluntariat #organitzacionogovernamental

NouSol ONG is in Tailàndia.

3 settimane 3 dias atrás

🌏Molt contents que el camp de treball de Baan Saak Rak, a Tailàndia, pugui disposar d’un nou sistema solar per a escalfar l’aigua sanitària que millora la seva qualitat de vida.
✔️Aquesta millora s’ha finançat amb els beneficis obtinguts del servei de barra que ens va encarregar la @diputaciogirona pels concerts del Pati Cultural i a l’aportació particular de la família Planella Arnau.
Gràcies per les col·laboracions!!!!!!!

✔️En col·laboració amb @diputaciogirona @casadeculturagi i de la Família Planella Arnau.

#nousolong #nousol #ngo #gno #solidaritat #voluntariat #organitzacionogovernamental #diputaciódegirona

NouSol ONG is at CATALUNYA.

1 mes 19 horas atrás

✔️ Fins el 20 de juny obrim les preinscripcions pel Casal d’Estiu de NouSol ☀️😎per a joves de 12 a 16 anys, un espai socioeducatiu i de lleure sense distinció d’origen, sexe i capacitats que fomenta l’ús del català.
✔️Afanyeu-vos, que comencem a tenir els grups plens!!!!!! Vaaaaa, que el curs escolar ja s’acaba i el nostre casal és una molt bona alternativa perquè ocupin tot el temps lliure que tindran.
✔️Per reservar només cal que truqueu al telèfon 623.442.610.
🔸Amb el suport de: @igualtatcat @dipsalut @girona_cat @gencat @viladesalt
🔸En col·laboració amb @lafargasalt @udgcompromissocial

#casaljoves #casalsjoves #nousolong #casalgirona #casalsalt #salt #girona #viladesalt #casal #casals

NouSol ONG is at Catalunya.

1 mes 19 horas atrás

✔️INSCRIPCIONS OBERTES! Del 10 al 20 de juny, pel Casal d’Estiu de NouSol per a infants de 6 a 12 anys, 👌un espai socioeducatiu i de lleure sense distinció d’origen, sexe i capacitats que fomenta l’ús del català.
✔️Si voleu inscriure als vostres infants perquè passin un estiu d’allò més divertit amb el nostre casal no badeu, que les places volen i no ens agradaria que en quedéssin fora!!!! Podeu reservar la plaça trucant al telèfon 623.442.610. Vinga vaaaaa, que ja tenim l’estiu a tocar!!!! ☀️😎
✔️Amb el suport de: @igualtatcat @dipsalut @girona_cat @gencat @viladesalt
✔️En col·laboració amb @lafargasalt @udgcompromissocial
#casalsgirona #casalgirona #girona #salt #casalsalt #casalssalt #nousolong #socioeducatiu #casal #casals #casalestiu #casalsestiu