+34 722844528   ☎ +34 972071506 info@nousol.org

VIATGE A LA PORTA DEL DESERT

NouSol Trips organitza viatges amb la finalitat de viatjar de manera ètica i responsable prescindint dels grans Tour operadors per afavorir l’economia local i per poder visitar les cooperatives i associacions locals que treballen pel bé de la comunitat.

Aquesta regió del Sàhara mostra amb gran generositat molts tresors naturals, un mosaic d’imatges i sensacions que ens trasllada a l’Àfrica dels grans exploradors i la ruta de la sal. Aquesta antiga ruta comercial sortia de la península aràbiga i creuava tot el Sàhara fins a arribar a les costes de l’Atlàntic. La regió està habitada per l’ètnia Hasaní, descendents dels comerciants, i tenen la particularitat de tenir les faccions i un dialecte més semblants als d’Aràbiga.

A les nostres rutes tindràs l’oportunitat de relacionar-te i compartir amb la gent autòctona i de visitar els llocs que no estan als circuits turístics.

El viatge de la Porta del Sàhara et delectarà amb el seu silenci, amb la immensitat del desert i les seves inacabables platges!

ITINERARI PREVIST DE VIATGE

Dia 1. ESPANYA – MARRÀQUEIX

Sortida des de la teva ciutat o aeroport més proper cap a Marràqueix (el vol no va inclòs en el preu). Es farà nit a Marràqueix i ​es visitarà el mercat nocturn de Jamal Afná. L’hotel, hostal o apartament estarà situat dins l’antiga Medina.

Dia 2. MARRÀQUEIX-GUELMIM

Al matí esmorzarem i visitarem la gran mesquita de Marràqueix. Després de menjar agafarem un bus fins a la Ciutat de Guelmim. Coneixerem l’equip de treball del voluntariat de Guelmim, soparem i dormirem a la residència de Nou Sol ONG a Guelmim.

Dia 3. GUELMIM, VISITA PROJECTES SOCIALS I AIGÜES TERMALS

Visitarem diferents projectes socials locals que es realitzen a la ciutat de Guelmim. Després visitarem el mercat on dinarem i tot seguit anirem a fer un bany d’aigua calenta a les aigües termals o visitarem un oasi. Dormirem a un apartament.

Dia 4. VIATGE AL DESERT DE LBORSH (ASSA)

Al matí visitarem un pastor de camells i a la tarda ens desplaçarem en 4×4 o taxi fins al desert del Lborsh on gaudirem d’una posta de sol única, soparem i dormiren a una haima. Abans d’anar a dormir, tindrem l’oportunitat de veure les estrelles i la via làctia com mai abans les hem vist.

Dia 5. VIATGE A LA PLATJA BLANCA O AL CASTELL OASIS DE AMTTADI

Abans que el sol es pongui ens desplaçarem en 4×4 o en taxi fins a la Platja Blanca on podrem caminar per les seves immenses dunes i banyar-nos a la platja. Dinarem, soparem i dormirem a una haima a la platja. Depèn de la temporada, fa molt fred per dormir a la Platja Blanca, així que hi ha la possibilitat de visitar un preciós oasi coronat per un castell, una antiga fortificació per guardar el gra de la temporada.

Dia 6. VIATGE A SIDI IFNI

Ens desplaçarem amb 4×4 o en taxi fins a l’antiga ciutat colonial de Sidi Ifni. Podrem menjar deliciosos plats típics de peix fresc, tant al migdia com a la nit. Durant el dia visitarem les diferents platges i els arcs naturals de Legzira. Dormirem a un apartament a Sidi Ifni.

Dia 7. VIATGE A MARRÀQUEIX

Després  d’esmorzar prendrem un bus de tornada a Marràqueix i a la tarda visitarem el preciós jardí de Menara. Dormirem a la Medina.

Dia 8. TORNADA A CASA

Esmorzarem a Marràqueix i ens desplaçarem a l’aeroport per agafar el vol de tornada a casa.

PREUS I SORTIDES DE VIATGE

Grup mín./màx.: 5 / 20 VIATGERS

Preus base: 

 • 8 dies/7 nits – 355 €

Sortides: Tot l’any, a concretar amb les persones del grup. Els bitllets d’avió a Marroc canvien molt de preu depenent de la temporada.

Inclou: 

 • Allotjament cada nit.
 • Tots els desplaçaments interns a Marroc.
 • Manutenció que consisteix en l’esmorzar, dinar i sopar (excepte a Marràqueix).

No inclou: 

 • Despeses personals.
 • Entrada als llocs turístics.
 • Dinars i sopars a Marràqueix.
 • Propines són totalment voluntàries.
 • Vol d’anada i tornada a Marràqueix, Marroc.
 • No inclou l’assegurança de viatge, és obligatori disposar-ne d’un.
 • Una ampolla d’aigua d’1,5 L costa uns 0,80 €; Refrescos com Fanta o Coca-Cola costen 1,5 € aprox.

Per formalitzar la reserva:

 • Emplenar el qüestionari que hi ha avall.
 • S’ha de pagar el 20% per avançat. La resta s’ha de portar en € i entregar-ho al guia de Marroc.

CONSIDERACIONS PER LA COVID-19

Requisits d’entrada:

 • Emplenar una fitxa sanitària. Es pot fer prèviament per internet o a l’avió on serà distribuïda.
 • Certificat de vacunació.
 • Prova PCR negativa feta menys de 48 hores abans d’embarcar.
 • Els menors d’entre 6 i 18 anys només cal que presentin el certificat negatiu de la prova PCR, però necessitaran el passaport COVID per entrar a alguns espais.
 • A l’arribada les autoritats faran testos d’antígens. També poden fer PCR aleatòries amb la notificació posterior del resultat.

Un cop allà:

 • Respectar la distància social i portar la mascareta.
 • Passaport COVID per entrar a restaurants, hotels, comerços, hammams i altres espais tancats.
 • Està prohibida la celebració de festivals i altres manifestacions culturals i artístiques.
 • Si es té algun símptoma o es creu que es pot tenir COVID, trucar a 0801004747.

A tenir en compte:

NouSol Trips no és una agència de viatges, és una ONG. La nostra principal missió és dur a terme projectes de desenvolupament personal i comunitari de grups en situació de risc d’exclusió social. Una altra de les nostres finalitats és apropar mons i lluitar contra el racisme i els perjudicis. Aquest viatge l’organitzem amb guies locals que hem format específicament per aquest projecte.

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.