+34 722844528   ☎ +34 972071506 info@nousol.org

Voluntariat

Organitzem camps de treball voluntari i social com també viatges èticament responsables amb activitats culturals i educatives per tal d’apropar altres realitats i donar a conèixer el treball que fan associacions locals d’arreu del món. Voluntariat i turisme responsable, sense ànim de lucre i que reverteix en col·lectius locals que treballen per la millora de la comunitat.

 

VOLUNTARIATS LOCALS

Projecte Reforça’t

Voluntaris vinculats al món de l’educació o l’oci per a fer d’educadors en classes de reforç escolar.

Projectes Agència

Projectes de gènere. Busquem professionals, àmbit educatiu, sanitari i d’acompanyament jurídic.

Projectes per joves

Projectes per a joves. Busquem professionals, àmbit educatiu, sanitari i d’acompanyament jurídic.

VOLUNTARIATS INTERNACIONALS

Projecte Guelmim, Marroc.

Activitats socioeducatives amb infants i joves de la ciutat.

Projecte Baan Saan Rak, Tailàndia.

Casa d’acollida amb 36 infants o joves al nord de Tailàndia, estem coordinats amb serveis socials.

Projecte Semillas de Vida, Colòmbia.

Camp de treball àmbit educatiu, període tot l’any. Busquem un perfil de professors, monitors d’oci o del món educatiu en general.

VIATGES ÈTICAMENT RESPONSABLES

SI VOLS FER UN VOLUNTARIAT O UN VIATGE SEGUEIX AQUESTES INSTRUCCIONS:

  1. Emplena el Formulari d’inscripció i envia’l.
  2. Una vegada rebut el formulari d’inscripció ens posarem en contacte amb tu a través d’un correu electrònic i un missatge de confirmació de whatsapp, t’enviem tota la informació referent als nostres voluntariats camps de treball internacionals. Responem bastant ràpidament, però vigila!: moltes vegades el nostre correu electrònic va directe a la carpeta de correu brossa del vostre correu electrònic, així que has d’estar pendent i revisar aquesta carpeta.
  3. Si-ús-plau revisa la informació i llegeix atentament els termes i condicions de participació. Una vegada hagis estudiat tots els documents posa’t en contacte amb nosaltres per a fixar una entrevista, presencial o videoconferència via Skype o similar.
  4. Un cop feta l’entrevista determinarem la teva participació en el programa o viatge triat.
  5. Si has estat acceptat, organitza amb el teu coordinador les dates del teu voluntariat o viatge. En el cas de viatges, compra el teu bitllet de vol i fer la transferència a NouSol de l’import de la inscripció + el curs de formació en línia. Trobaràs el número de compte en el document passos a seguir. En aquest document podràs consultar els passos a seguir una vegada confirmada la teva participació.

FORMULARI DE CONTACTE

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

Responsable: NouSol ONG Finalitat: Recollida de dades de candidats a voluntaris. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Satisfacció de l’interès legítim del Responsable. Destinataris: No se cediran a tercers excepte obligació legal. Drets: Pots exercitar en qualsevol moment els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i altres drets legalment establerts a través del següent correu electrònic: info@nousol.org

Informació addicional: pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades fes clic aquí.