+34 722844528   ☎ +34 972071506 info@nousol.org

Projectes de gènere

Programa de formació i reflexió dirigit a noies, que pretén fomentar la seva agència lliurant coneixement i promovent la reflexió sobre diferents temàtiques en un context íntim i de confiança, i amb una perspectiva de gènere, feminista, intercultural, de colonial i de drets humans.

Programa de formació i reflexió dirigit al col·lectiu jove; pretén fomentar l’agència de les joves, i una nova masculinitat dels joves, lliurant coneixement i promovent la reflexió sobre diferents temàtiques, amb una perspectiva de gènere, feminista, intercultural, de colonial i de drets humans.

Programa de formació i reflexió dirigit al col·lectiu femení migrant adult; pretén fomentar la seva agència, lliurant coneixement i promovent la reflexió sobre diferents temàtiques, amb una perspectiva de gènere, feminista, intercultural, de colonial i de drets humans.

Projecte dirigit a fomentar l’autonomia de les dones, incidint en la superació de l’escletxa digital secundària de les protagonistes.

Espai d’atenció especialitzada, acompanyament, suport psicoemocional i educatiu a infants amb necessitats específiques i les seves famílies (en context de violències).

Projecte dirigit a joves que pretén fomentar l’establiment de relacions igualitàries i lliures de violència entre dones i homes mitjançant el lliurament de coneixement i el foment de la reflexió individual i de l’autocrítica, per possibilitar una veritable participació social intercultural a la societat Catalana.

AMB EL SUPORT DE