+34 722844528   ☎ +34 972071506 info@nousol.org

NouSol Films

Benvinguda a la secció de NouSol Films: Realitzem tota mena de productes audiovisuals per desenvolupar programes de sensibilització per tal de crear debat social, aconseguir incidència política i mobilització social. En la realització de projectes audiovisuals fem partícips als protagonistes com una eina de formació i apoderament. També serviran per apropar altres realitats i donar a conèixer el treball que fan associacions locals d’arreu del món.

NouSol està produint els seus projectes audiovisuals per desenvolupar programes de sensibilització que permetin el debat social i aconseguir incidència política i mobilització social. Gràcies a aquests productes podem arribar a molts sectors de la població que d’altra manera no podríem arribar. Ens permet també fer una sensibilització bidireccional, tant amb els mateixos protagonistes i el seu entorn com a occident.

Les ONG o associacions no hem de ser el principal focus d’atenció, per aquest motiu la nostra filosofia és explicar les coses des del punt de vista dels protagonistes. I explicar-ho d’una manera que qualsevol persona es pugui sentir identificada. Defugim del paternalisme o sensacionalisme. Volem que aquests productes audiovisuals ens expliquin el perquè hi ha associacions locals, organitzacions internacionals o d’ajuda humanitària treballant en un lloc concret o amb un col·lectiu específic.

També volem exportar el nostre model de contar les coses i oferim el servei de realització i assessorament de productes audiovisuals, ràdio, fotografia, documentals i pel·lícules socials per associacions o ONG que necessitin algun d’aquests productes per campanyes de recollida de fons, sensibilització o explicació de les seves tasques.

Som una ONG, per tant, la productora està completament especialitzada en l’àmbit social, els nostres productes posaran especial èmfasi en el missatge i l’ètica alhora de la realització.

EQUIP DE PRODUCCIÓ

COORDINADOR PRODUCCIÓ

Direcció, càmera i guionista

 

 

EDITOR I GRAFISME

Càmera i dissenyador gràfic.

 

 

 

 

LORENA MARTÍ CAMPS

Guionista i direcció

Producció, Música i Cantant

 

 

 

JOSEP SARQUELLA JUNCÀ

Edició, guionista i direcció

Cámera,  Sonidista i Banda Sonora

 

 

 

MARC CHRIYAA CASAS

Assistent de càmera de so i d’edició