+34 722844528   ☎ +34 972071506 info@nousol.org

Projecte Baan Saan Rak

Baan Saan Rak o “Casa de l’amor” en català, és una casa d’acollida fundada el 2003, a Maelao, província de Chiang Rai al Nord de Tailàndia, prop de la frontera amb Myanmar. És una organització no governamental i no religiosa que té cura d’infants en situació de vulnerabilitat o exclusió social (orfes, de famílies desestructurades o sense recursos, etc.). Actualment, oferim una llar a 33 infants i joves entre 8 i 20 anys majoritàriament de la tribu Akha, Lahu i thai-japonesos, però l’admissió està oberta a tots els que necessiten una llar, independent de raça, ètnia o religió. Ara, la gran majoria viu a la casa d’acollida, però, alguns han hagut de migrar a altres ciutats per continuar els seus estudis, mantenint el seu vincle i tutela sota BSR.

PROTAGONISTES

  • Els infants en risc d’exclusió social derivats dels serveis socials i de la Fundació Ruammit.
  • Les famílies sense recursos o desestructurades dels infants que viuen a Baan Saan Rak.
  • Els infants en risc d’exclusió social o de les ètnies minoritàries que viuen a la província de Chang Rai.
  • Els infants en risc d’exclusió social de la zona pròxima a Baan Saan Rak i que viuen una temporada a Baan Saan Rak fins que les seves famílies poden tornar a fer-se càrrecs d’ells de forma estable.

OBJECTIU GENERAL

Promoure la inclusió, formació i apoderament d’infants i joves en situació de vulnerabilitat o situació d’exclusió social i les seves famílies a través d’una llar estable.

AMB EL SUPORT DE