+34 722844528   ☎ +34 972071506 info@nousol.org

Què Fem

NouSol té aquests quatre àmbits d’actuació:

Treballa en l’àmbit internacional en projectes de cooperació internacional i d’ajuda humanitària treballant en xarxa amb associacions i organismes locals pel desenvolupament personal i comunitari de col·lectius en situació de vulnerabilitat, marginació o exclusió social.

Treballa de forma local a Catalunya en programes socioeducatius per la inclusió i el desenvolupament personal i comunitari de col·lectius en situació de vulnerabilitat, marginació o exclusió social.

Realitza tota mena de productes audiovisuals per desenvolupar programes de sensibilització per tal de crear debat social, aconseguir incidència política i mobilització social. En la realització de projectes audiovisuals fa partícips als protagonistes com una eina de formació i apoderament. També serviran per apropar altres realitats i donar a conèixer el treball que associacions locals d’arreu del món.

Organitza camps de treball voluntari i social com també viatges èticament responsables, culturals i educatius per tal d’apropar altres realitats i donar a conèixer el treball que duen a terme associacions locals d’arreu del món. Voluntariat i turisme responsable, sense ànim de lucre i que reverteix en col·lectius locals que treballen per la millora de la comunitat.