+34 722844528   ☎ +34 972071506 info@nousol.org

Donacions

Per poder tenir la independència necessària i poder ser realment una ONG: Organització No Governamental, necessitem el teu suport. Amb la teva aportació continuarem creant, impulsant i donant suport a projectes socioeducatius, sociosanitaris, de cooperació internacional i audiovisuals per l’apoderament de persones o col·lectius en situació de vulnerabilitat a través de l’educació, les arts, del lleure i de l’acompanyament i el lliurament d’eines i coneixements per adquirir habilitats toves.

 • Si vols fer una recollida de material o de fons per un projecte concret i necessites el suport d’una ONG també et podem ajudar.
 • Si vols fer una donació de diners, roba o qualsevol mena de material, però no saps on entregar-ho perquè arribi a un projecte, nosaltres et podem ajudar a gestionar la donació, tant per a projectes de NouSol com per a altres projectes.
 • Si vols fer una aportació econòmica puntual pots fer una transferència a aquest número de compte de Caixa d’Enginyers a nom d’Associació NouSol:
ES66 3025 0016 1314 0002 9290 / BIC: CDENESBBXXX

SISTEMA1, PAYPAL: TARGETA DÈBIT, CRÈDIT

 

SISTEMA 2, STRIPE: TARGETA DÈBIT, CRÈDIT

FORMULARI DE CONTACTE

  Nom i cognoms

  Correu electrònic

  El teu telèfon

  Explica'ns

  He llegit i accepto la política de privacitat.

  Responsable: NouSol ONG Finalitat: Recollida de dades de candidats a voluntaris. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Satisfacció de l’interès legítim del Responsable. Destinataris: No se cediran a tercers excepte obligació legal. Drets: Pots exercitar en qualsevol moment els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i altres drets legalment establerts a través del següent correu electrònic: info@nousol.org

  Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades fes clic aquí.