+34 722844528   ☎ +34 972071506 info@nousol.org

Donacions

Per poder tenir la independència necessària i poder ser realment una ONG: Organització No Governamental, necessitem la teva ajuda. És vital la diversificació dels nostres ingressos i no dependre de les ajudes públiques, en tant estan subjectes a la ideologia política del moment el que provoca continus canvis de criteri i d’acceptació. NouSol té la seva pròpia visió i manera de treballar i no volem renunciar a la nostra filosofia a canvi d’aconseguir els fons per al desenvolupament dels projectes.

  • Si vols fer-te Soci/sòcia fes clic en aquest enllaç: FES-TE SOCI/sòcia
  • Si vols fer una recollida de material o de fons per un projecte concret i necessites el suport d’una ONG també et podem ajudar.
  • Si vols fer una donació de diners, roba o qualsevol mena de material, però no saps on entregar-ho perquè arribi a un projecte, nosaltres et podem ajudar a gestionar la donació, tant per a projectes de NouSol com per a altres projectes.
  • Si vols fer una aportació econòmica puntual pots fer una transferència a aquest número de compte de Caixa d’Enginyers a nom d’Associació NouSol:

ES66 3025 0016 1314 0002 9290 / BIC: CDENESBBXXX

  • També pots fer-la clicant aquesta icona de PayPal i podràs realitzar-la amb targeta de crèdit, dèbit o PayPal:

Si tens algun dubte, escriu-nos a info@nousol.org o directament aquí: CONTACTE

Amb la teva aportació continuarem creant i donant suport a projectes socioeducatius, sociosanitaris i de cooperació internacional que canviaran moltes vides.

Moltes gràcies per confiar en nosaltres!!